keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kolmastoista fantasia

FF XIII arvosteluissa on useissa tapauksissa noussut esille kuinka lineaarinen kyseinen peli on ainakin ensimmäisten 25 tunnin ajan. Toiset ovat pitäneet tästä, toiset taas eivät. Itse muistan hyvin kuinka FF X oli alkuun hyvinkin lineaarista putkijuoksua hyvinkin pitkään. Silti peli oli todella nautittava ja loppupuolella avautunut pelimaailma sopi omaan pelityyliini. Odotan samaa XIII inkarnaatiolta.

Valituksen aihettakin kyllä löytyy. Miksi, oi miksi, peliin piti tunkea taas vaihteeksi se hyper-rasittava teinityttö, joka ei osaa olla sekuntiakaan aloillaan, laukoo niin kaameita reploja että ihan nolottaa ja joka on kaiken lisäksi tällä kertaa on iloinen sekoitus Selphietä ja Rikkua potenssiin kaksi. Ääninäyttelijäksi vielä sopivan rasittava kimittäjä (joka luonnollisesti juontaa koko hemmetin pelin) ja liikemallinnus on haettu muotista "super ADHD".

Lightning on kuin naispuolinen Cloud. Se taas pelastaa about kaiken.

PS: GameStop oli sitten mennyt tekemään FF XIII Collector's Edition varaukseni Xbox360:lle, joten piti tyytyä tavalliseen versioon pelistä. Fanboy needs his extra content!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti