keskiviikko 4. elokuuta 2010

Reissun päällä

Parin viikon reissun Skotlantiin voisi luulla olevan erinomainen tilaisuus syventyä PSP:n pelikirjastoon uudella antaumuksella, mutta kun koko laite piti jättää kotiin reissun luonteen vuoksi, jäi käteen vain se mitä pelilehdistöllä oli tarjota sillä hetkellä.

E3 oli esillä jokaisessa julkaisussa, kuinkas muuten. En ole itse koskaan ollut mikään kauhean suuri E3 "uutisten ja paljastusten" fani. Mieluummin odotan siihen asti, että peli oikeasti on julkaistu tai viittä vaille valmis ja siinä vaiheessa alan innostua. Poikkeuksia sääntöön toki löytyy, mutta E3:ssa tunnutaan aina luvattavan liikoja. Spekulointi siitä mitä siellä paljastetaan julkaistavaksi ei nappaa.

E3 sikseen, totesin suomalaisen pelilehdistön olevan maailman mittakaavalla aivan omaa, suorastaan loistavaa luokkaansa. Olen kolmen suomalaisen pelilehden tilaaja/säännöllinen lukija ja ostan usein paria muuta ulkomaista julkaisua. Suomalaiset pelilehdet tuntuvat olevan lahjomattomampia ja ne tuntuvat sitä myöten luotettavimmilta ja objektiivisemmilta. Ja mainoksia ainakin on pari sataa sivua vähemmän kuin ulkomaisissa julkaisuissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti